Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbericht verzenden

Persbericht

Booking.com: Vergeet je trouwdag of een nieuwe baan, reizen is het echte geheim voor geluk

Datum: dinsdag 29 november 2016

Bron: Persberichten

Booking.com: Vergeet je trouwdag of een nieuwe baan, reizen is het echte geheim voor geluk

, 29 november 2016 -

AMSTERDAM, November 29, 2016 /PRNewswire/ --

Bijna de helft (49%) van de mensen zeggen dat een vakantie meer geluk brengt dan hun trouwdag en iets meer dan de helft (51%) verkiest reizen boven een date.


Volgens wereldwijd onderzoek in opdracht van Booking.com geeft reizen een enorme emotionele boost. We zien het plannen van en de daadwerkelijke vakantie als essentieel onderdeel van ons geluk. Meer nog dan sommige andere grote levensgebeurtenissen - zoals onze trouwdag (49%), daten met onze partner (51%) een nieuwe baan (50%), een verloving (45%) en zelfs het krijgen van een kind (29%). Bovendien zegt 77% dat zij een vakantie boeken als zij behoefte hebben aan een geluksboost. 

Het onderzoek, dat is gedaan onder 17.000 respondenten uit 17 landen, laat zien dat reiservaringen het merendeel meer blijvend geluk brengt dan materiele zaken (70%). Of het nou gaat om backpacken, het bezoeken van B&B's, familievakanties of reisjes naar afgelegen toevluchtsoorden. Dit verklaart des te meer waarom de meeste mensen (56%) meer waarde hechten aan vakanties dan aan persoonlijke bezittingen zoals kleding, sieraden en gadgets.
Met meer dan 1 miljoen accommodaties wereldwijd en 23 miljoen beschikbare kamers kunnen mensen door simpelweg een paar keer klikken op Booking.com hun geluk boosten. 

Het volledige onderzoek is hier te vinden: news.booking.com/nl/ [https://news.booking.com/nl ]

Over Booking.com [http://www.booking.com

Booking.com is de wereldleider in het online boeken van hotels en andere accommodaties. Het garandeert de beste prijzen voor elk accommodatietype - van kleine zelfstandige accommodaties tot luxe vijfsterrenketens. Gasten hebben altijd en overal toegang tot de website van Booking.com, via hun PC, smartphone of tablet, en ze hoeven geen reserveringskosten te betalen - nooit. De website van Booking.com is beschikbaar in 40 talen, biedt meer dan één miljoen hotels en andere accommodaties, waaronder meer dan 540.000 vakantiewoningen, en beslaat meer dan 96.000 bestemmingen in 227 landen en territoria. Booking.com heeft meer dan 20 jaar ervaring en een team van meer dan 13.000 toegewijde werknemers in 187 kantoren wereldwijd. Booking.com heeft zijn eigen klantenservice, die 24/7 beschikbaar is om de gasten in hun eigen taal te assisteren en te zorgen voor een uitzonderlijke klantervaring. Booking.com B.V., opgericht in 1996, bezit en beheert Booking.com(TM), is onderdeel van The Priceline Group . Volg ons op Twitter [http://www.twitter.com/bookingcom ], Google+ [https://plus.google.com/+Bookingcom ] en Pinterest [http://pinterest.com/bookingdotcom ], 'like' ons op Facebook [http://www.facebook.com/bookingcom ], of ontdek meer op http://www.booking.com.

 
CONTACTGEGEVENS 

Edelman 
Martijn.vanAmersfoort@edelman.com 
Booking.com
CONTACT: Telefoon: 020 301 09 80

Actuele persberichten

Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..}
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..}
Mogelijk meer lawineslachtoffers in sneeuwarme winter
  ..}
Werkplekonderzoek is de opstap naar een gezonde kantooromgeving
  ..}
Meer natuur en wildlife vakanties geboekt in Europa
Het lijkt er op of de crisis in Europa langzaam verdwijnt en dat de economie binnen Europa weer..}
Studenten hebben ruime dekking aanvullende zorgverzekering
Studenten hebben bij Studenten Goed Verzekerd een zeer uitgebreide dekking bij een aanvullende..}
Verschil zorgpremies afgenomen in 2017
Uit een onderzoek van Zorgverzekering.net is naar voren gekomen dat het verschil in premies in..}
Explosieve groei in aantal offerte aanvragen
Het aantal aanvragen voor hypotheken is fors gestegen door de hogere rente. Dat meld Wytzejan..}
Luchtvaartmaatschappijen in de verzekeringen
Iedereen die weleens een vliegticket heeft gekocht is het tegengekomen, de optie om een..}